Back to results | Home > Music, Movies & Books > Music > Country Classics > Grand Ole Opry Hall of Famers Live CD
Grand Ole Opry Hall of Famers Live CD
SKU 511024
$11.99 $7.19
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In facilisis non ipsum ac pulvinar. Sed nec turpis commodo, tincidunt nunc ac, convallis justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Integer quis odio et sem bibendum malesuada. Donec id pellentesque elit. Ut posuere tristique malesuada. Mauris finibus ut sapien nec pellentesque.?
Track Listing
1. Thanks a Lot - Ernest Tubb
2. Once a Day - Connie Smith
3. Bright Lights and Country Music - Bill Anderson
4. DIVORCE - Tammy Wynette
5. El Paso - Marty Robbins
6. Satisfied Mind - Porter Wagoner
7. Don't Come Home a Drinkin' - Loretta Lynn
8. You Don't Know Me - Eddy Arnold
9. I Will Always Love You - Dolly Parton
10. Sleeping at The Foot of The Bed - Little Jimmy Dickens
11. I Fall to Pieces - Patsy Cline
12. I Walk The Line - Johnny Cash