Back to results | Home > Music, Movies & Books > Music > Inspirational > Gospel Legacy: The Collection Vol. II CD
Gospel Legacy: The Collection Vol. II CD
SKU 492467
$11.99 $6.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In facilisis non ipsum ac pulvinar. Sed nec turpis commodo, tincidunt nunc ac, convallis justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Integer quis odio et sem bibendum malesuada. Donec id pellentesque elit. Ut posuere tristique malesuada. Mauris finibus ut sapien nec pellentesque.?
Track Listing
1. Al Green - Everything's Gonna Be Alright
2. Charlie Wilson - If I Believe
3. Patti LaBelle - When You've Been Blessed (Feels Like Heaven)
4. Lisa Page Brooks - God Thing
5. Yolanda Adams featuring Gerald Levert - I Believe I Can Fly
6. Chante Moore - Jesus I Want You
7. Tasha Cobbs - Happy
8. Smokie Norful - Justified
9. Vashawn Mitchell - Nobody Greater
10. Earl Bynum & The Mount Unity Choir - Psalms 117
11. Jonathan Butler - I Stand On Your Word